Hakkımda

Fotoğrafım
1994 sonbaharında sınıf öğretmeninin "boy uyumu" :) sebebiyle bizi yanyana ve en öne oturtmasıyla başladı herşey...ve sanki zamanın içinde yolculuk yapıyormuşuz ,o masada hala ilk günki gibi oturuyormuş da,yaşanılan herşey elimizi çenemizin altına koyup kurduğumuz hayallerden ibaretmiş gibi.. beğenilerimizin hayallerimizin ve giderek birbirinden uzaklaşsa da aslında hep bir adım ötemizde olan dostluğumuzun uzaklıkları aşıp bizi birbirimize daha cok yaklaştırmasına sebep olsun diye var bu blog... beğendigimiz sevdigimiz yaşadığımız öfkelendiğimiz herşeyi birgün dönüp hatırlayabilmek için var bu blog..ve bunları paylaşmak, "dostluk lar artık eskisi gibi değil be azizim herşey menfaat olmuş" diyen zihniyete inat, hergün bıraz daha kavileşen bu dostluğu paylaşmak için bu blog..bizde artık buradayız :)...veee büyük bir merak içindeyiz...

28 Şubat 2012 Salı


bu şahane browniler bloğumuzu kutladığımız gün yediğimiz daha doğrusu yemeye doyamadığımız şahane browniler,sadece benim çayım duruyor masada,çünki sibelin sütlü kahvesini unutan ve söylediğimiz hiçbirşeyi ilk seferde anlamayan bir garsonumuz vardı : )) göksu ve güzel manzarasını da paylaşıcaz yakında tabi...


kurt gibi acıkıp ,çok çok çalışıp ardından afiyetle yuvarladığımız köftelere eşlik eden salatamız : ))



27 Şubat 2012 Pazartesi

ptesi mutluluğu :)

Herkes ptesi sendromu der ama benim ki artık mutluluğu oluyor. Çünkü ben işe gelince dinleniyorum hhihihi. Şükür Allahım bu günleride gördüm. Evet Hilalcim sağol canım arkadaşım bir yıllık konuşulabilecek konuları bir çırpıda anlatıvermişsin :))   Evet ctesi günü Hilal beni 1 saate yakın Göksu Parkının önünde bekletti !!ama ben ne yaptım , ertesi gün hadi alışverişe gidelim dedi. Tabi dedim gel gidelim ama ben kermesteyim (ihtiyaç sahibi öğrenciler için derneğin düzenlediği) işimi bitireyim gidelim.Oda geldi koca koca çuvalları hiç söylenmeden taşıdı. Canım arkadaşım benim :) Sonrada haketmişliğin verdiği aşk ve şevkle köfteleri yuvarladı :)) Bugünde mekanların fotolarını eklersin sen artık bu hızla :) Tabi alışverişe gidecek hali ve mecali kalmamıştı :)  Dükkan a gelince bugün  artık emlakçılar aranıyor ..İnşaallah kısa sürede buluruz.

26 Şubat 2012 Pazar


Hafta sonu planlarımızdan en azından birini gerçekleştirebilmenin de gunler süren buluşma planlarından sonra iyi bir gelişme olduğu söylenebilir: ))Gerçi evet kabul ediyorum canım arkadaşım seni hatırı sayılır bi müddet beklettim ama,o nefis browni ve tatlı sohbet için değerdi değil mi?: ))
Evet bloğumuzu kutladık bu hafta ,ama ilginçtir konu bir türlü bloğa gelmedi:))Her gün defalarca yaptığımız msn sohbetlerine rağmen ,her zaman ki gibi,ne çok şey varmış konuşacak...Buradan bu vesileyle "elimizde büyüyüp şimdi koca bi  mühendis olan sinancım kardeşiminde doğum gününü kutlar vatana millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını dilerim: ))
Yeni mağaza planları ,sibelin bu mağaza sürecinde yaşadığı sancılar dün akşam ki sohbetin tamamını kapladı diyebilirim,canım arkadaşım dualarım hep seninle ve inşallah herşey istediğin gibi olur .Burdan bu süreçle ilgili bütün gelişmeleri keyifle ve büyük bi gururla paylaşacağımdan emin olabilirsin: ))Yakında dükkan tutuluyor henüz arama aşamasında tabi sibelcim ama çok yakında bulacak ,Ondan sonra mal alma vs. gibi en keyifli işlere sıra geliyor.Gidip şıkır şıkır güzel yepyeni giysiler alacağız  ve tabi gidip onları resimleyeceğim tek tek burdan hepsini paylaşacağız :) O kadar heyecenlandırıyorki bu fikir beni,dayanmadım hepsini anlattım bir çırpıda ,Sibel yarın bunları okuduğunda ufak çaplı bi şok yaşayabilir,olsun su içer geçer.: ))
Keşke Zehrada olsaydı yanımızda Meralde olsaydı ,neyse yaza ne kaldı ki şurda?: )

24 Şubat 2012 Cuma

hafta sonu planı

Hilal ve Sibel hafta sonu planı yapma çabasındalar. Bizim buluşmalarımız hep böyle uzunca bir plan aşamasından geçer. Neticede hayal edilenle yapılan, belirlenen zamanla yaşanan zaman genelde farklı olur :)) .Henüz Fetih 1453 filimine gidemedik. Birimizin öksürük krizi birimizin akşam mesaisi.. Hafta sonu filme gidebiliriz. Blogumuzun açılışını kutlama fikrimizde var. Belki ikisi bir arada, ya da hiçbiri :)) Bakalım neler olacak. Herkese hayırlı cumalar..

22 Şubat 2012 Çarşamba

merhaba

Her zaman yapmak istediklerimiz oluyor hayatta.. Birşeyleri yaşıyorken hep yenilerini hayal ediyor insan, yapıyor olduklarının kıymetini farkedemeden.Hayatı paylaşmak için bizde artık bu blogdayız. Herkese merhabalar.. :)