Hakkımda

Fotoğrafım
1994 sonbaharında sınıf öğretmeninin "boy uyumu" :) sebebiyle bizi yanyana ve en öne oturtmasıyla başladı herşey...ve sanki zamanın içinde yolculuk yapıyormuşuz ,o masada hala ilk günki gibi oturuyormuş da,yaşanılan herşey elimizi çenemizin altına koyup kurduğumuz hayallerden ibaretmiş gibi.. beğenilerimizin hayallerimizin ve giderek birbirinden uzaklaşsa da aslında hep bir adım ötemizde olan dostluğumuzun uzaklıkları aşıp bizi birbirimize daha cok yaklaştırmasına sebep olsun diye var bu blog... beğendigimiz sevdigimiz yaşadığımız öfkelendiğimiz herşeyi birgün dönüp hatırlayabilmek için var bu blog..ve bunları paylaşmak, "dostluk lar artık eskisi gibi değil be azizim herşey menfaat olmuş" diyen zihniyete inat, hergün bıraz daha kavileşen bu dostluğu paylaşmak için bu blog..bizde artık buradayız :)...veee büyük bir merak içindeyiz...

7 Mart 2012 Çarşamba

ay terapisi!

"Bizi gökyüzüne çeken şey, onun uçsuz bucaksız görünümüdür. Bizi ona çeken bir başka şey de, oradaki sükunettir.Orada çatışma, kırılganlık, rekabet, haset, hırs,dedikodu,didişme,kavga gibi yeryüzüne ait yaşantılar yoktur.Mustafa ULUSOY"

Ay Terapisi (terapi öyküleri) şuan okuduğum kitap. Gayet güzel. Zihnimin dinlendiğini , bir o kadarda iç dünyama yolculuk yaptığımı hissediyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.

"narin, zarif, alımlı.....
          orada, gökyüzünde."





5 yorum:

Unknown dedi ki...

bende okumak istiyordum bu kitabı yorumun için teşekkürler

hilal-sibel dedi ki...

psikolojik öykü seviyorsan,hemen okumanı tavsiye ederiz..

Adsız dedi ki...

Blogunu beğenerek okudum,takipdeyim.Uzun soluklu blog serüveni diliyorum.

Şu kelime doğrulamayı kaldırırsan iyi olur.Çünkü yorum yazmak isteyenleri caydırıyor.

notdefterimden..

hilal-sibel dedi ki...

notdefterimden hoşgeldin.takipte olmana çok sevindik. kelime doğrulama kaldırılmıştır :))

Syhn dedi ki...

mustafa ulusoy dedin beni kazandın :D çok severim bu da okumak istediğim kitaplarından...