Hakkımda

Fotoğrafım
1994 sonbaharında sınıf öğretmeninin "boy uyumu" :) sebebiyle bizi yanyana ve en öne oturtmasıyla başladı herşey...ve sanki zamanın içinde yolculuk yapıyormuşuz ,o masada hala ilk günki gibi oturuyormuş da,yaşanılan herşey elimizi çenemizin altına koyup kurduğumuz hayallerden ibaretmiş gibi.. beğenilerimizin hayallerimizin ve giderek birbirinden uzaklaşsa da aslında hep bir adım ötemizde olan dostluğumuzun uzaklıkları aşıp bizi birbirimize daha cok yaklaştırmasına sebep olsun diye var bu blog... beğendigimiz sevdigimiz yaşadığımız öfkelendiğimiz herşeyi birgün dönüp hatırlayabilmek için var bu blog..ve bunları paylaşmak, "dostluk lar artık eskisi gibi değil be azizim herşey menfaat olmuş" diyen zihniyete inat, hergün bıraz daha kavileşen bu dostluğu paylaşmak için bu blog..bizde artık buradayız :)...veee büyük bir merak içindeyiz...

13 Mart 2012 Salı

Kumpir ve Koca Gözlü Danacık :)

hep buluşma planlayan ama nadir buluşabilen çiftimiz ,yine bir akşam iş çıkışı koca gözlü danacığı da alarak ,kahve bahane sohbet şahane misali,bir masanın etrafında toplaştılar...: ))
                son günlerdeki gündemimiz fazla kilolar ve yeni heyecanlar olsa da ,bu kumpir iyi geldi: )))
kumpir cumhuriyetten ama hiç kendisine yakışır bi kumpir değildi (!) bunu kumpirleri mideye indirdikten sonra farketmiş olmamız,açlıktan konuyu dillendiremiyor olmamızdan da kaynaklanıyor olabilir tabi..: ))
        bu arada buluşmalarımız yaramaz küçük çocuklarından Burak'cım da eşlik etti bize dün akşam...
ama yavrum o lanet trafiğe dayanamayıp arabada uyuduğu için,nerde olduğuna ne yaptığımıza uzun ca bi süre adapte olamadı : )))
biz  kumpirleri mideyi indirsekte,yediklerimizin lezzetsizliğinden sanırım :) gözlerimiz hep Burak'ın maydonozlu limonlu kocaman lahmacunundaydı : ))
herşey bir tarafa ,hayat her an yeni bir heyecana gebe,her an karşımıza bir sürprizle çıkmak için hazır..
hayatın içindeki o minik mutlulukları yakalamak,nefes alıp verişimize anlam katmak,yeni bir heyecan ve sürpriz için hazırlıklı olmak,yorgun yüreklerimize çok büyük bir yükmüş gibi gelse de;
aslında hep o umut bizi her sabah uyandıran...
Allah,hepimizin gününü güzel etsin ...

5 yorum:

nanemaydonoz sofrasıGÜL dedi ki...

hoş geldiniz öyleyse
büyük bir merakla banada uğrayın

Mutfaknotlari dedi ki...

merhabalar
görüntülerdeki tabakları ben alıp gideyim
sevgiler
izliyorum

hilal-sibel dedi ki...

nane maydonoz ,hemen geliyoruz,hoşbulduk bu arada :))
melisa;daha daha güzellerini birlikte yeriz belki :))

zehra dedi ki...

merhaba canlarım, kıskanıyorum yavaş yavaş.. geldiğimde bunların hepsinden istiyorum ona göre! buluştuğumuzda patates kızartması yemeyeceğimizi düşünmek gerçekten heyecan verici :)

Unknown dedi ki...

hoşgeldin blogun hayırlı olsun sevgiler